Een half jaar Hoopverlening

Vandaag is het een half jaar geleden dat Hoopverlening is ingeschreven bij de KvK. In deze tijd is er een hoop gebeurd. Verschillende mensen weten de weg naar Hoopverlening te vinden via de website, Facebook, LinkedIn. Deze digitale wegen waren de eerste die ik met Hoopverlening mocht bewandelen.

In de tussentijd hebben we niet stil gezeten en is er hard gebouwd aan de praktijkruimte. De laatste foto op de digitale wegen was een stapel hout die geleverd was. Inmiddels is deze weg en staat er een net tuinhuis. Op dit moment wordt er gewerkt aan de afwerking. Neem eens een kijkje in de foto’s. Zeer binnenkort is Hoopverlening dan niet alleen digitaal benaderbaar maar bent u van harte welkom om een kijkje te nemen in de praktijkruimte.

Verder is Hoopverlening druk geweest met het inschrijven bij beroepsverenigingen, koepelorganisatie, enz. Zo is Hoopverlening ook te vinden via verschillende websites van verzekeraars bijvoorbeeld: vergelijk en kies
Maar ook via: Ik zoek christelijke hulp

Als u wilt kennismaken met Hoopverlening en wat ik voor u kan betekenen wil ik u uitdagen om contact op te nemen en u welkom heten voor een vrijblijvend gesprek.

2 thoughts on “Een half jaar Hoopverlening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *