Visie

Hoopverlening gelooft dat ieder mens met een doel in zijn leven mag leven. Het kan door veel verschillende omstandigheden zijn dat dit doel wordt gemist. Hoopverlening gelooft dat het voor iedereen mogelijk is de reis terug naar het hart te vinden en te kijken wat de diepste verlangens en overtuigingen zijn, om in het hier en nu keuzes te kunnen maken die ieders persoonlijke doelen tot uitvoer kunnen brengen.

Logo

Het anker is het symbool voor hoop. Deze hoop kan zijn de verlangens en overtuigingen die in het hart zijn gelegd van ieder mens. Door vast te houden aan dit anker kun je opnieuw de rode draad in jou leven vinden waardoor je (opnieuw) mag gaan wandelen in je bestemming.

Over Mij

Ik ben Martijn Schenk, de veertig gepasseerd. Getrouwd en vader van twee mooie kinderen.
In een ver verleden ben ik begonnen in de (elektro)techniek en heb daar een tijd in gewerkt. In 2007 heb ik de overstap van de techniek naar de gezondheidszorg gemaakt. De laatste jaren kwam meer en meer het verlangen om hier verder verdieping in te zoeken, hierdoor ben ik de opleiding tot Psychosociaal Therapeut gaan volgen. In 2016 heb ik deze kunnen afronden en ben gestart met Hoopverlening.

Opleiding

  • CPC – Cursus, training pastorale zorg in kerkelijke gemeente 2016
  • PST – Psycho Sociale Therapie bureau de Roos 2013 – 2016
  • Vrij Zijn – Demonie & Psychiatrie 2015
  • PPT – basis jaar Psycho Pastorale Toerusting 2012 – 2013
  • JWO – 2 jaar post HBO Jongerenwerk 2007 – 2009